fbpx

Dah tak lama kita bakal bertemu dengan 2020...

MASIH STRUGGLE DENGAN KEMPEN ONLINE MARKETING ANDA YANG KURANG BERKESAN?

Aplikasikan Tools Marketing Super Duper Powerful yang Ada Kat Sini Untuk Rancakkan Marketing & Lebatkan Sales Anda Kembali!

WARNING! Laman Web Ini Akan Ditutup Dalam Masa...

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Bukan Gimik: Boleh Datang Sini Semula Pada 14.12.2019.

Jom lihat apakah tools marketing yang anda bakal dapat pada hari ini...

TOOLS #1

VIDSKIPPY

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi VidSkippy: Untuk hijack atau gunakan video viral orang lain yang anda boleh gunakan dalam FREE MARKETING! Ringkasnya, anda boleh masukkan info produk (link/gambar/etc) ke dalam video viral ini. Apabila prospek lihat video tersebut & berminat dengan bisnes anda, mereka akan klik pada info tersebut untuk berhubung dengan anda!

Harga Sebenar: $67

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #2

XPRESSFUNNEL

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi XpressFunnel: Untuk anda bina simple funnel ecommerce dengan pantas tanpa sakit kepala dengan coding. Hanya edit ayat, edit gambar & masukkan link bayaran. Funnel anda akan siap dalam tempoh kurang 10 minit!

Harga Sebenar: $30

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #3

SPYTRACK

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi SpyTrack: Untuk spy campaign competitor anda di YouTube & Twitter. Seperti anda tahu, YouTube adalah LUBUK FREE MARKETING yang sangat meriah. Tetapi anda tak tahu apa yang competitor anda buat kat sana. Betul tak? Twitter pula semakin ramai yang kembali gunakannya. Jadi jangan abaikan Twitter!

Harga Sebenar: $27

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #4

IVIRALX

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi iViralX: Untuk gali viral content yang anda boleh gunakan semula dalam FREE MARKETING! Kadang-kadang, kita tak perasan benda yang viral. Jadi gunakan tools ini untuk gali viral content di social media!

Harga Sebenar: $19.50

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #5

VIDNEOS

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi VidNeos: Untuk rank keyword-based video anda di search engine YouTube & Google. Anda tahu kan, kalau dapat ranking di YouTube & Google, anda dapat free-organic trafik yang sangat ranum :) = sales!

Harga Sebenar: $37

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #6

BONUS BUILDER

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Bonus Builder: Sebenarnya, fungsi utama tools ini adalah untuk anda bina bonus page kepada customer anda. Malah, bonus-bonus juga telah siap tersedia di dalamnya. Tetapi, anda bukan setakat boleh bina bonus page dengan tools ini. Anda juga boleh buat simple website menggunakannya tanpa domain & hosting!

Harga Sebenar: $37

Untuk tools ini, tiada laman web jualan asal daripada developer.

TOOLS #7

EASY SALES PROOF

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Easy Sales Proof: Biasa masuk website yang tiba-tiba keluar notifikasi jualan atau nak bagi promo code kepada anda? Hah! Inilah fungsi tools ini. Untuk bantu anda hasilkan notifikasi di website anda sebagai social proof. Manusia ni, kalau dia lihat ada orang yang membeli, dia pun nak beli jugak!

Harga Sebenar: $27

Untuk tools ini, tiada laman web jualan asal daripada developer.

TOOLS #8

PREMIUM URL SHORTENER

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Premium URL Shortener: Anda pernah gunakan bit.ly? Ok, fungsi tools ini sama sebijik macam bit.ly. Tapi, TANPA HAD TANPA LIMITATION. Anda boleh gunakan tools ini untuk url shortening & tracking dengan detail untuk lihat sama ada kempen anda itu sukses ataupun gagal!

Harga Sebenar: $67

Untuk tools ini, tiada laman web jualan asal daripada developer.

TOOLS #9

DFYChief

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi DFYChief: Ini antara tools best of the best. Sebab dengan DFYChief, anda boleh gunakan untuk bina website professional tanpa anda beli domain & hosting. Perghhh... Banyak anda berjimat jika miliki tools ini.

Harga Sebenar: $47

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #10

Visualai

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Visualai: Membantu anda untuk bina visual content yang super viral di Instagram.

Harga Sebenar: $67

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #11

VidRankNeos

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi VidRankNeos: Anda boleh gunakan untuk spy video marketing competitor anda. Dengan VidRankNeos juga, anda boleh buat research & rank video anda di Google/YouTube.

Harga Sebenar: $27

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #12

VidLeadsPro

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi VidLeadsPro: Untuk anda gali klien-klien yang kaya. Lepas dah dapat contact klien yang kaya ini. Anda boleh hubungi mereka untuk tawarkan servis online marketing.

Harga Sebenar: $37

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #13

SellinMessenger

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi SellinMessenger: Sekarang kan tengah hangat dengan chatbot. Hah! Dengan tools ini, anda boleh bina chatbot yang terus boleh bantu anda buat sales dalam chatbot messenger.

Harga Sebenar: $97

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #14

Mirage

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Mirage: Tools ini akan bantu anda bina graphic design yang professional & memukau tanpa gunakan photoshop. Lepas ni tak payah upah orang lagi dah untuk buatkan graphic design.

Harga Sebenar: $17

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #15

Instant Influencer

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Instant Influencer: Content memang sangat penting dalam online marketing. Tapi kita selalu tak ada banyak masa nak siapkan content. Jangan pening. Dengan tools ini, anda tak perlu nak mengarang content lagi dah. Just klik sana, klik sini. Content anda siap!

Harga Sebenar: $14

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

TOOLS #16

Video Express 2.0

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Video Express 2.0: Hanya dengan 3 step, anda boleh ranking kan video anda di Google & Youtube dengan tools ini.

Harga Sebenar: $27

Laman web tools ini telah tiada kerana jualan telah pun ditutup.

TOOLS #17

Atomic DFY

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Atomic DFY: Kalau anda nak terjebak dalam bisnes ebook. Anda boleh start guna tools ini. Sebab kat dalam dia, ebook & sales funnel dah siap. Tunggu anda pilih je. Just tukar payment method. Kemudian anda boleh terus promote di platform yang telah disediakan.

Harga Sebenar: $25

Klik button di bawah jika anda nak lihat website asal software ini.

Tapi jangan beli kat sana!

Itulah dia 17 tools yang anda bakal dapat hari ini.


Tetapi...


Jika anda bertindak sekarang, saya akan berikan  3 lagi tools power kepada anda as EXTRA GIFT yang sangat superb!

BONUS #1

SociCore

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi SociCore: Untuk anda buat research & gali facebook ads interest yang profitable!

Harga Sebenar: $27

Untuk tools ini, tiada laman web jualan asal daripada developer.

BONUS #2

EMAIL LIST STUDIO

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi Email List Studio: Untuk anda masukkan elemen-elemen scarcity ke dalam kempen email marketing anda. Contohnya: Countdown timer, Email destruction & banyak lagi.

Harga Sebenar: $37

Untuk tools ini, tiada laman web jualan asal daripada developer.

BONUS #3

MY SOCIAL JACKER

(Klik Image Untuk Zoom)

Fungsi My Social Jacker: Untuk spy website competitor in-term of social media performance. Contoh: Untuk cek sama ada artikel dari blog tersebut mendapat banyak engagement di social media seperti Facebook, pinterest, atau stumbleupon.

Harga Sebenar: $17

Untuk tools ini, tiada laman web jualan asal daripada developer.

OK SHAIFUL, SAYA BERMINAT! BERAPA PELABURAN SAYA HARI INI UNTUK MILIKI KESEMUA TOOLS INI!

Baiklah...


Kos sebenar anda untuk miliki kesemua tools ini (jom kira)...


17 Tools Marketing


VidSkippy (harga sebenar $67)

Xpressfunnel (harga sebenar $30)

VidNeos (harga sebenar $37)

Bonus Builder (harga sebenar $37)

Easy Sales Proof (harga sebenar $27)

SpyTrack (harga sebenar $27)

Premium Url Shortener & Tracking (harga sebenar $67)

iViralx (harga sebenar $19.50)


DFYChief (harga sebenar $47)


Visualai (harga sebenar $67)


VidRankNeos (harga sebenar $27)


VidLeadsPro (harga sebenar $37)


SellinMessenger (harga sebenar $97)


Mirage (harga sebenar $17)


InstantInfluencer (harga sebenar $14)


Video Express 2.0 (harga sebenar $27)


Atomic DFY (harga sebenar $25)



3 BONUS

SociCore (harga sebenar $27)


Email List Studio (harga sebenar $37)

My Social Jacker (harga sebenar $17)



TOTAL TOOLS = 20



TOTAL PRICE = $750.5 = CECAH RM3,000



Tapi anda tak perlu keluarkan sebanyak itu hari ini untuk miliki kesemuanya.


Pelaburan anda hanya...







RM 3000
















RM299

















RM197
















RM 50


(Personal Use - Hanya Untuk 10 Kuota Sahaja)




ATAU




RM 100


(Reseller License - Hanya Untuk 10 Kuota Sahaja)



EXTRA BONUS BERNILAI RM200!


(RAHSIA JANA RM 17,990)

Jika anda decide untuk dapatkan Pakej Reseller. Anda juga akan diberikan AKSES EKSKLUSIF untuk video training Reseller Master Course.


Dalam video training ini. Anda akan mendapat guide A to Z macam mana untuk jana 4-5 angka secara konsisten hanya dengan menjual produk reseller.


Lihat bukti untuk salah satu produk reseller yang saya jual dalam tempoh sebulan...


Nama produk yang dijual dalam gambar: Software DFYHero

KLIK BUTTON DI BAWAH UNTUK GRAB SEKARANG SEBELUM KUOTA HABIS!