fbpx

Nak Jadi Pakar Graphic Design Tanpa Photoshop Kurang Seminit?

Dengan web-based apps DESIGNOPRO2 bukan lagi mimpi untuk anda buat graphic design sendiri yang berkualiti PRO tanpa bayar upah mahal designer lagi!

Klik Play & Tonton Video Di Bawah

100% Satisfaction Guarantee

Secure Checkout

Macam Mana Designopro2 Boleh Bantu Peniaga Online Boost Sales Pada 2019?

  • Designopro2 boleh bantu anda hasilkan IDEA design yang cun melecun.
  • Designopro2 boleh bantu anda hasilkan PRO design walaupun tak ada skill design yang power. 
  • Designopro2 jimatkan DUIT anda tanpa perlu beli tools graphic design yang mahal seperti Adobe Photoshop.
  • Designopro2 jimatkan MASA anda dalam hasilkan graphic design dengan template-template yang sedia untuk diedit 100%.
  • Designopro2 tak perlukan anda BELAJAR graphic design yang susah-susah sebab software ini cukup simple untuk digunakan oleh newbie.
  • Designopro2 bakal menjimatkan KOS BISNES online anda daripada upah designer-designer yang caj mahal.
  • Designopro2 akan bantu anda hasilkan graphic design yang MEMUKAU prospek untuk tingkatkan engagement dengan mereka sekaligus BOOM SALES!

Tonton Apa Kata Pengguna Designopro2 Yang Memang "ZERO" Dalam Graphic Design!

Video testimoni oleh IpKahar

Nak tengok dulu template-template yang ada dalam Designopro2? KLIK SINI untuk dibawa ke membership page. Selepas masuk ke ruangan membership, sila lihat template yang disediakan di bahagian panel sebelah kiri.

Ok, Ada Apa Dengan Designopro2?

#1 Web based apps: Tak perlu install software ini ke dalam pc atau laptop. Anda cuma login dan terus guna.

#2 High pixel: Setiap graphic design yang anda save akan menghasilkan kualiti tinggi. Maksudnya gambar tak pecah la.

#3 Ada pelbagai 700++ template: Anda mempunyai banyak pilihan template. Edit, save, siap!

#4 Simple editor: Walaupun anda newbie, panel editor yang disediakan amat mudah untuk digunakan.

#5 Drag & drop editor: Hanya dengan drag & drop, budak darjah 4 pun boleh buat.

#6 Hanya dengan 1 klik untuk export: Lepas dah siap design, anda boleh export kepada format png, jpg dan lain-lain.

#7 Professional fonts: Designopro2 juga didatangkan dengan pelbagai pilihan fonts untuk anda.

#8 Visual 3D grafik: Hasilkan design yang lebih memukau dengan adanya 3D grafik di dalam Designopro2.

#9 Realiti Mockup: Nak hasilkan graphic yang lebih "live"? Nahhh ada realiti mockup untuk anda dalam Designopro2.

#10 Branding Mockup: Biasa tengok brand besar buat marketing guna mock up? Fungsi ini pun Designopro2 ada.

#11 Tshirt design: Anda buat bisnes tshirt? Atau baru nak mula? Haa Designopro2 boleh bantu anda.

#12 Insert gambar sendiri: Designopro2 tidak terhad. Anda boleh upload graphic milik anda untuk diedit.

#13 Lengkap dengan ruler & grid: Fungsi membantu anda hasilkan graphic design yang cukup detail.

#14 Video tutorial: Step by step training turut disediakan jadi tak lah anda terkial-kial nak gunakan Designopro2.

...DAN BANYAK LAGI!

Jap jap...


Jika anda dapatkan Designopro2 pada saat ini. Anda juga akan dibekalkan dengan EXTRA GIFT yang bernilai tinggi dan cukup special. Extra gift ini anda boleh gunakan bersama-sama dengan Designopro2.


Jom lihat apakah extra gift yang super special yang bakal anda terima sebentar sahaja lagi.


Siapa tak suka dengan extra gift. Kan?

Extra Gift #1 (Bernilai RM150)


Nak hero ke heroin? Haa dalam extra gift yang pertama ini, anda akan dapat 17 vector male dan 17 vector female. Dengan vector ini, anda boleh masukkan watak-watak kartun ini ke dalam graphic design anda. Ada watak, bertambah menarik graphic anda nanti.

Extra Gift #2 (Bernilai RM120)


Graphic + call to action? Biasa tengok? Kalau gunakan button sebagai call to action dalam graphic. Lebih menyerlah. Lebih memanggil-manggil orang supaya klik graphic yang didesign tu. Jadi dalam extra gift ke 2 ini, koleksi button memukau dibekalkan.

Extra Gift #3 (Bernilai RM397)


Premium graphic SPECIAL buat anda. Hoh! Ada ratusan graphic dalam extra gift ke 3 ini. Bukan puluh-puluh tau. Tapi RATUSAN! Mudah kata, gift ini adalah graphic library dan anda tak perlu lagi nak beli graphic tambahan selepas ini. Nampak tak anda berjimat kat sini :)

Extra gift kena bayar?


Eh tak tak...


Extra gift ini. Saya belanja anda. Anda tak perlu keluarkan "duit lebih" semata-mata untuk dapatkan extra gift yang sememangnya super special ini. Jadi anda tak perlu pening nak cari graphic tambahan semasa nak buat design dengan Designopro2 nanti.


Dah ramai yang gunakan Designopro2 dan kata mereka...

Kalau Tanya Saya Tak Adil, Jadi Lihat Apa Kata Mereka Yang Dah Gunakan Designopro2!

Simple dan sangat mesra pengguna...

Dengan pilihan template yang dipecahkan kepada 54 kategori. Saya dapat menjimatkan masa sehingga 80% berbanding menggunakan Photoshop. Sangat sesuai untuk usahawan yang tak tahu design dan belum mampu upah designer. Thumbs up!

Muhammad Nizam  //  PapaKacak.com

Dapat buat macam-macam design!

Saya telah guna DesignoPro2. Dapat design eBook Covers, Facebook Ads, Facebook Covers, Twitter Covers, YouTube Covers, Logo dan lain-lain dengan template yang disediakan. Saya dapat siapkan satu-satu design dengan pantas sekali. Selain itu, tutorial design juga disediakan utuk saya yang kurang mahir design ini. So, saya amat syorkan DesignoPro2 utuk sesiapa yang kurang mahir graphic design.

Lee Chee Yung  //  LeeCheeYung.com

Tuan... saya dah guna software ni. Memang mudah. Tak perlu nak fikir idea banyak nak hasilkan karya. Contohnya flyers, business card dan tentunya bila guna online marketing kita perlukan design yang banyak. Tak perlu dah nak belajar Adobe Photoshop. Software ni memang user friendly. Terbaik.

Mr. Daniel Marketing Manager

Mereka juga seperti anda. Bukan kaki design yang tegar.


Kalau nak belajar design, ambil masa yang lama.


Kalau nak upah designer, kena ketuk, poket melebur.


Pilihan anda? Designopro2 jawapannya!

"SAYA BERMINAT! BERAPA PELABURAN SAYA UNTUK DESIGNOPRO2?

Biarlah saya berterus terang dengan anda.


Dengan software yang berkualiti seperti Designopro2 ini. Harga yang biasa ditawarkan di pasaran adalah RM300 ke atas. Serius!


Bukan takat tu je. Kebiasaannya software di pasaran dicaj secara bulanan atau tahunan. Penat seyh nak membayar. Baru nak buat untung sikit, dah kena bayar macam-macam pulak.


Tetapi...


Dengan Designopro2, anda cuma buat pelaburan satu kali sahaja dan boleh gunakan secara LIFETIME!


...dan anda bertambah jimat sebab dah tak perlu upah designer lagi. Anda gunakan Designopro2, anda mampu untuk hasilkan graphic design yang PRO.


Kalau tunjuk kat kawan anda hasil design anda, mesti mereka pun terkejut dan tak percaya.


Harga RM300 untuk Designopro2. Cukup berbaloi!


Cuba kira kos anda yang sebenar.


Software Designopro2 = RM300


Extra Gift #1 = RM150


Extra Gift #2 = RM120


Extra Gift #3 = RM397


Total = RM967


Kalau gaji anda RM2,000 sebulan.


Ini dah separuh gaji anda.


Tapi tapi tapi...


Jika anda dapatkan Designopro2 pada hari ini, pada saat ini juga.


Saya tawarkan anda OFFER GILA KENTANG yang anda tak mampu nak tolak.


Jika anda tolak tawaran pada hari ini, dan kemudian anda masuk ke laman web ini semula esok, kalau tawaran dah tamat, harga dah lain, jangan kuciwa tau.


Jadi saya tawarkan kepada anda untuk miliki Designopro2 dengan SPECIAL OFFER...

RM300


RM199


RM150


RM120 SAHAJA!

FULL FEATURES + VIDEO TUTORIAL + EXTRA GIFT + LIFETIME!

© Designopro2 | All rights Reserved I Disclaimer